У Дніпропетровській області в найближчі дні оголосили про стихійні метеорологічні явища. Детальніше про це розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що в понеділок, 13 липня, у Дніпрі та області очікуються сильні пориви північно-західного вітру, які можуть досягати 15-20 м/с. Рятувальники оголосили про перший (жовтий) рівень небезпеки. З 14 по 19 липня у Дніпрі та області збережеться пожежна небезпека п'ятого рівня (надзвичайна).

В Дніпропетровської області передають дощ / фото: Pixabay

Згідно з даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, у найближчі дні погода буде наступною:

13 липня: очікується мінлива хмарність. Вночі опадів чекати не варто, а ось вдень може пройти короткочасний дощ з грозою. Північно-західний вітер буде досягати 7-12 м/с, вдень можливі пориви до 15-20 м/с. Нічна температура повітря складе від 15 до 20 градусів тепла, а вдень підніметься до 26-31 градусів тепла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

14 липня: прогнозується мінлива хмарність. Короткочасний дощ з грозою. Вітер північно-західний, зі швидкістю 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від +12 до +17, вдень від +18 до +23.

15 липня: буде мінлива хмарність. Місцями невеликий короткочасний дощ і гроза. Вітер північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі від +12 до +17, вдень від +22 до +27.

Нагадаємо, що у місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий чоловік заманював дітей в автомобіль.

Також Знай.иа писав, що дівчата, які влаштували погром в одному з потягів Дніпропетровської області, публічно приніс свої вибачення за скоєне.