На Лівому березі міста Дніпро жителі скаржаться на жахливу якість води з крана – разом з водою, можна випадково сьорбнути незрозумілого піску. Про подробиці інциденту розповідає видання "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що в Дніпрі на житловому масиві Північний по вулиці Магаданській мешканці будинків скаржаться на якість води, яка тече з крана. Одна з мешканок записала відео, на якому наочно показала, що у неї тече з труб. Підставивши чисту тарілку, жінка набрала в неї води і показала, як в тарілці ще виявився дрібний чорний пісок. Вона зазначила, що це не схоже навіть на технічну воду.

В Дніпрі з кранів тече вода з чорним піском / скріншот з відео

Люди розповіли, що подібне трапляється у них не вперше. Багато хто побоюється, що через таку воду можуть початися проблеми зі здоров'ям.

Жодних ремонтних робіт не проводили. Чому так сталося, я не знаю. Ось тільки помила посуд і жахнулася, — розповіла Наталія.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що вживати таку воду в їжу, або мити нею посуд може бути вкрай небезпечно, оскільки невідомо, що за частки в ній плавають і наскільки вони безпечні для організму.

Нагадаємо, що дніпровські комунальники почали розсилати городянам смс-повідомлення з проханням самостійно перефарбувати свій гараж.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі ураган "припаркував" дерево на машини.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі стихія "втопила" в калюжах гордість Філатова за 102 мільйона.