У деяких мешканців багатоповерхових будинків в Дніпрі з крану потекла чорна вода.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 21 листопада в будинках деяких дніпрян з кранів потекла чорна рідина. Зокрема, ця проблема торкнулася тільки дніпрян, які проживають на житловому масиві "Перемога". Городяни відразу ж звернулися до комунальників, що б з'ясувати, що ж стало причиною цього.

В Дніпрі з кранів потекла чорна вода Фото: Інформатор

Комунальники розповіли, що на житломасиві Перемога сталася аварія на водогоні, через це і потекла чорна вода з кранів дніпрян. На даний момент точні причини забруднення води не встановлені. Також комунальники не беруться давати які-небудь прогнози на усунення проблеми. У комунальній службі лише зазначили, що зараз необхідно провести очищення водорозподільної системи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Комунальники радять жителям житлового масиву "Перемога" на час ліквідації аварії запастися необхідною кількістю питної води.

Нагадаємо, що в Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.