Дніпровський мер Борис Філатов вирішив відійти від політичних перипетій, розповівши городянам про своє господарство. Про нове захоплення мер розповів на своїй сторінці в Instagram.

Борис Філатов неодноразово ставав "зіркою" соціальних мереж з-за гострих висловів на адресу політичних опонентів. Однак, на цей раз міський голова вирішив відійти від сварок і скандалів, показавши городянам своє нове захоплення.

Борис Філатов похвалився городом / скріншот з відео

На своїй ділянці Філатов вирішив організувати невеликий город, на якому вже встиг посадити овочі і ягоди. Він зазначив, що город невеликий, але до столу повинно вистачити. Міський голова заявив, що в такій спеці доглядати за рослинами складно, але на старості років його чомусь потягнуло до землі, тому для нього погода не є проблемою.

"Правду кажуть — на старості років тягне до землі. Укропчик, огірочки, помідорчики. Небагато, але до столу повинно вистачити", - підписав відео Філатов.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто нагадати, що город – не єдине захоплення Бориса Філатова. Нещодавно він хвалився перед городянами своїм палісадником, який виростив власними руками.

Нагадаємо, що міський голова розповів про новий досягненні дружинs.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пройшов автопробіг проти Бориса Філатова.