Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів городянам про важливу подію – день народження його дружини Марини Філатової. Пост з привітаннями він традиційно опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Крім негативних політичних постів і збурень, на сторінці Бориса Філатова можна знайти і пости щастя. Сьогодні як раз один з таких випадків – міський голова привітав улюблену дружину з днем народження.

Мер Дніпра розповів, що в цей день вона не може знаходитися поряд з ним, оскільки зараз підкорює гору Арарат у Туреччині. Відомо, що Марина Філатова вже не перший десяток років активно займається спортом (тріатлон, марафони, ультрамарафоны та інше), а також захоплюється альпінізмом.

Марина Філатова підкорює Арарат / фото: Борис Філатов в Facebook

Часом, Борису здається, що він більше 25 років живе з Залізної Леді, проте він їй дуже пишається. В її день народження він залишив короткий, але дуже миле побажання:

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марафони, триатлон, супермарафон, альпінізм, багатокілометрові кроси по перетятій місцевості. Для тебе немає неможливого. Але ніхто не бачить твоїх сліз. Ніхто. Крім мене і, бути може, дочки, - пише Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Борис Філатов показав дніпрянам свій палісадник.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пройшов автопробіг проти Бориса Філатова.