Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив про те, що в Міській раді відбулися обшуки. Про це стало відомо під час презентації нової політсили "ПРОПОЗИЦІЯ", передає видання "Depo.Дніпро".

Відомо, що в п'ятницю, 19 червня, у Києві відбулася презентація нової політичної партії "ПРОПОЗИЦІЯ", представниками якої стали мери Житомира, Миколаєва, Черновоцов, Каховки, Кропивницького та Дніпра, серед яких був і Борис Філатов.

Борис Філатов на презентації політичної сили ПРОПОЗИЦІЯ / скріншот з відео

Однак, поки проходила прес-конференція з журналістами, Борису Філатову довелося відлучитися, щоб відповісти на дзвінок. Як виявилося, поки він знаходиться в Києві, в Дніпрі правоохоронні органи вирішили провести обшуки у Міській раді.

Це мені якийсь привіт. Щоб припинили трансляцію, - заявив Філатов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Борис Філатов заявив про проведення обшуків у Міській раді Дніпра / фото: Depo.Дніпро

Голова Дніпра припустив, що обшуки безпосередньо пов'язані з поданням нової політичної сили, але точних підтверджень його думок немає. З якої причини проводилися обшуки також не повідомляється.

апомним, раніше стало відомо, скільки заробляють дружини депутатів Дніпровського міськради.

Як повідомляв портал Знай.иа, Староскольцева розкрила очі городян на "темні справи" Філатова.

Також Знай.иа писав, що Філатов показав у Дніпрі "глухий кут Коломойського" і погрожував журналістам "стовп ганьби".