У Кривому Розі в середу, 8 липня, рятувальники виламали двері квартири, оскільки з неї долинав трупної запах. Детальніше про подію розповідає прес-служба ДСНС в Кривому Розі.

Повідомляється, що ввечері, 8 липня, близько 20:00, мешканці житлового будинку в Інгулецькому районі Кривого Рогу по вулиці Сонячній викликали наряд поліції, оскільки відчули запах дохлятины в одній з квартир, господар якої не відкривав двері.

Прийнявши заяву, правоохоронці викликали на місце події рятувальників. За запитом поліцейських, оперативники використовували лом, щоб виламати двері квартири і проникнути в житло.

Як виявилося, всередині квартири господаря не було, а ось неприємний запах виходив від тухлих продуктів. Зокрема, сильний сморід видавала зникла риба.

У Кривому Розі рятувальники вломилися у квартиру, де протухла риба / фото: перший міський

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Варто нагадати, що в Ужгороді мешканець багатоповерхового будинку закрився в квартирі і погрожував подрвать будинок.

У вівторок, 7 липня, близько 12:00 один з мешканців будинку по вулиці Бабьяка забарикадувався в квартирі з допомогою домашніх меблів і погрожував підірвати будівлю. За попередньою інформацією, він самостійно пошкодив газову трубу, яка могла стати причиною катастрофи.

Оскільки головний вхід в квартиру був заблокований, поліцейські за допомогою рятувальної драбини піднялися на балкон чоловіки і розблокували двері. Сам чоловік знаходився в одній з кімнат і просив правоохоронців від нього відійти "в ім'я Христа".

Поліцейські без різких рухів ввічливо вивели чоловіка з дому і передали в руки медиків психіатричної лікарні. В цей час газовики негайно усунули витік газу.

Нагадаємо, що в Дніпрі сталася аварія на водовід, тобто

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жителі одного з дворів поскаржилися на стихійну паркування приватного підприємства.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром відпочиваючі устрили погром на дитячому майданчику.