У мережі розповіли про те, що в Кривому Розі дівчинка вистрибнула з вікна другого поверху. У чому причина такого вчинку.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у четвер, 4 червня в Інгулецькому районі міста. Дівчинка, якій тринадцять років випала з вікна багатоповерхового будинку. Вона злякалася того, що хтось почав стукати у двері квартири, а вона була в цей момент вдома зовсім одна.

Тому, вона прийняла рішення вибратися з квартири самостійно. Цю інформацію підтвердила прес-служба поліції Кривого Рогу.

Дана подія сталася за адресою вулиця Каткова. При падінні з другого поверху, вона сильно травмувалася, і потрапила в реанімацію восьмої міської лікарні. Фахівці діагностували у неї забій поперекового відділу хребта, а також катотравму.

У Кривому Розі дівчинка-підліток випала з вікна, фото: Перший міський

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На даний момент співробітники правоохоронних органів займаються тим, щоб розслідувати справу. Про це повідомляє информационый портал "Перший міський".

Сусіди дівчата говорять про те, що у підлітка є тільки мама, яка виховує її в поодинці. І та, сильно випиває. Це навіть якось стало причиною того, що її вигнали з колишнього місця роботи.

І також, стало відомо, що в той день у двері до них у квартиру стукав співмешканець мами. Дівчинка кричала людям на вулиці, що буде стрибати, і їй постелили подушки. Але, та кинулася повз їх.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.