У Нікополі у продуктового магазину живе літній чоловік зі зламаною ногою. Таке положення справ обурило городян, так як допомоги людині ніхто не надав. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на посади місцевих жителів у соцмережах.

Мешканка Нікополя Ольга попросила допомоги у жителів міста і розповіла історію про дідуся, який добре малює і просить купити йому їжу. Чоловік живе біля магазину в старій частині міста, йому 60 років. Старий у розмові з жінкою сказав, що у нього зламано стегно і він не може ходити.

Пост жительки Нікополя Фото: скріншот

Ольга також розповіла, що старому викликали швидку допомогу, але лікарі його не забрали в стаціонар, так як у нього немає грошей.

«А як же наша безкоштовна медицина? Адже він чийсь батько, дід. Та й взагалі, він людина, просто у нього так сталося, що він без певного місця проживання», пише мешканка Нікополя.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Під постом жінки розгорілося гаряче обговорення ситуації. Деякі расскзаали, що в бесіді з цією людиною їм вдалося дізнатися, що у нього вкрали милиці і він тепер не може пересуватися. Також люди підтвердили, що малюнки цього чоловіка дійсно красиві. Один з користувачів розповів, що цей чоловік попросив купити йому воду і біляш.

Коментарі під постом жительки Нікополя Фото: скріншот

Коментарі під постом Фото: скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що в Івано-Франківську місцева влада пожурила місцевих жителів за те, що вони допомагають місцевим бездомному. Він на пожертви жалісливих городян напивається, а потім йому викликають швидку і везуть в приймальне відділення лікарні.

Знай повідомляв, що у Львові на вулиці міста повернулися жебраки.

Нещодавно Знай передавав, що бездомний кіт допоміг другові, який опинився в біді.