В місті Павлоград Дніпропетровської області повідомили про зміну розрахунку виплат для допомоги дітям одиноких матерів. Відповідну заяву зробило Управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради в Facebook.

Повідомляється, що починаючи з середи, 1 липня 2020 року, набув чинності закон, який передбачає призначення допомоги на дітей одиноким матерям в таких же умовах, що і малозабезпеченим сім'ям.

У Павлограді змінили умови для отримання виплат матерям-одиначкам / фото: Pixabay

тобто, тепер в наданні матеріальної допомоги будуть відмовляти у випадках, якщо працездатні члени сім'ї:

  • не працюють;
  • не служать;
  • не вчаться за денною формою навчання протягом трьох місяців, що передують місяцю звернення за призначенням допомоги (крім осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості не порушують законодавство про зайнятість щодо сприяння своєму працевлаштуванню; осіб, які доглядають за дітьми до досягнення ними трирічного віку або потребують догляду протягом часу, визначеного у медичному висновку, але не більше ніж до досягнення ними шестирічного віку; доглядають за особами з інвалідністю, особами похилого віку та надають соціальні послуги).

Крім цього, в Управлінні соціального захисту заявили, що припинили соціальні виплати одиноким матерям, які не звернулися до центру до 1 липня 2020 року. Подати документи на поновлення виплат можна в будь-який час.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області винесли вирок шкуродеру, який повісив собаку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському мати дитини розповіла про свавілля підлітків на дитячому майданчику.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі хлопець зістрибнув з Нового мосту.