У Дніпрі на вулиці Новокримській в районі вулиці Титова перехожий зловив на гарячому чоловіка, який взламував чужі машини. Детальніше про інцидент розповідає спільнота "Х**вий Дніпро" в Instagram.

Повідомляється, що зловмисника вдалося зловити серед білого дня в четвер, 2 липня. Чоловік східної національності ходив по вулиці з приспущеною маскою і розкривав чужі автомобілі. Це помітив повз проходячий чоловік і почав розборки.

Проте, зловмисник відмовився називати своє ім'я і взагалі вести якийсь діалог. Замість цього він поспішно почав віддалятися з місця події, а в кінці навіть дістав ніж. На щастя, до сутички не дійшло, однак йому вдалося втекти.

Автор посту стверджує, що чоловік такий не один – зазвичай по вулицях ходить ціла група людей східної національності, які розкривають автомобілі. Тому, краще не залишати вікна авто відкритими і бути вкрай уважними.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі поцікавилися, чому перехожий відразу не "врізав" цьому зловмисникові, адже на них більше нічого не діє. Хтось навіть написав, що впізнав цього чоловіка, оскільки раніше його затримали на великій крадіжці в магазині "АТБ", але, по всьому видимому, його чомусь відпустили.

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області винесли вирок шкуродеру, який повісив собаку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кам'янському мати дитини розповіла про свавілля підлітків на дитячому майданчику.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі хлопець зістрибнув з Нового мосту.