На Дніпропетровщині промишляє автомобільний злодій.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

У Нікополі правоохоронці спіймали злодія, який спеціалізувався на крадіжках акумуляторів і магнітол з старих автомобілів марки ВАЗ. Він вистежував транспортні засоби, які стояли без нагляду біля під'їздів багатоповерхівок.

Правоохоронці встановили, що зловмисник відкривав автомобілі за допомогою манікюрних ножиць, потім забирав з автомобіля цінні речі. Після цього він продавав речі на ринках міста. На даний момент крадене майно частково повернули господарям.


Підозрюваним виявився місцевий житель, 1978 року народження. Крім того, раніше він вже був засуджений за скоєння аналогічних злочинів і в минулому році повернувся з місць позбавлення волі.

За погодженням з місцевою прокуратурою затриманому висунуто підозру. Санкція статті за крадіжку передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.