У Дніпрі з середи, 1 липня, зросли ціни на розподіл газу. Про нові розцінки для жителів міста розповіла прес-служба АТ "Дніпрогаз" у Facebook.

Повідомляється, що з 1 липня 2020 року для мешканців Дніпра підвищать вартість на розподіл газу на п'ять копійок. Спочатку, ціну збиралися підняти на 11 копійок, проте в ході рішення Державного регулятора вартість вирішили знизити.

Тепер, за поставку 1 кубометра газу доведеться заплатити 0,71 грн замість колишніх 0,66 грн.

У Дніпрі збільшать вартість розподілу газу /фото: Pixabay

Нагадаємо, з 1 січня по 30 червня 2020 за рішенням НКРЕКП тариф на послуги з розподілу газу для АТ «Дніпрогаз» склав 0,66 грн. за 1 кубометр газу в місяць. З 1 липня було заплановано вирівнювання тарифу до 0,77 грн. за 1 кубометр на місяць. Однак рішенням Державного регулятора з липня 2020 затверджено тариф за доставку газу для клієнтів АТ «Дніпрогаз» у розмірі 0,71 грн. за 1 куб. м газу в місяць з ПДВ, — йдеться у повідомленні «Дніпрогаз».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також фахівці відзначають, що вартість послуг з доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розмір плати залежить тільки від обсягів споживання.

Пост АТ Дніпрогаз в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік выкручива колеса від сміттєвих баків.

Як повідомляв портал Знай.иа з Дніпропетровської області поїдуть поїзда на південь.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з'явилося графіті на честь Романа Шухевича.