У Дніпрі стався одночасно курйозний і неприємний випадок – мешканець квартири виявив, що у нього замість газу з плити полилася вода. Про це розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі замість газу в плиті пустили воду / скріншот з відео

Власники газових плит напевно знають, що приготування їжі часто залежить від сумлінної роботи комунальників, які обслуговують газопроводи. І безглуздості хоч і трапляються рідко, але вони все ж відбуваються. Так, нещодавно мешканець квартири на вулиці Вакуленчука, 3 зіткнувся з несподіваною проблемою – з його плити замість газу стала литися вода.

Як з'ясувалося пізніше, це відбулося через неправильне підключення – замість газу до системи газопостачання підключили шланг для подачі води. Чоловік навіть встиг зняти курйозне відео – він включив одну з конфорок на плиті і показав, як з отвору струменем полилася вода, утворивши маленький фонтанчик.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наскільки така технічна помилка є небезпечною складно визначити, однак, щоб виправити увесь цей переполох знадобитися чимало сил і енергії. Хто і як буде за це відповідати також залишається невизначеним.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі кілька районів залишать без світла.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі призупинено будівництво метро через чиновників Держпраці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі, на вулиці Ударників, повністю згорів трамвай.