У Дніпрі з'явився свій власний Людина-павук. Чоловік вирішив піднятися по стіні будинку і залізти у вікно квартири на 4 поверсі. Момент сходження потрапив на камери. Про інцидент розповів Телеграм-канал «Х*ев*ї Дніпро».

Як виявилося, чоловік у чорних штанях і футболці вирішив подолати відстань з першого по четвертий поверх п'ятиповерхівки хрущовських часів. В якості опори він вибрав водостічну трубу.

На відео видно, як чоловік каранбкается з кріпленням труби, а потім йде на кондиціонер, прикріплений на рівні вікон третього поверху. З кондиціонера він переходить в потрібне йому вікно або балкон. На щастя, він впорався зі своїм завданням і заліз на балкон.

Варто відзначити, що в Дніпрі з'явилися дивні стовпи з гучномовцями на них. Споруди поставили біля зупинок громадського транспорту і на інших об'єктах. Як виявилося, ці стовпи покликані допомогти людям, які мають поганий зір. Вони будуть інформувати їх про те, що відбувається на вулиці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також нещодавно Верховна Рада отримала на розгляд законопроект, який поставить хрест на самостійній продажу або здачі в оренду квартир. Як виявилося, депутати хочуть зробити роботу посередників обов'язковою і навіть зобов'язати їх видавати спеціальний паспорт на квартиру, а всі договори повинні бути закріплені ріелтором або будуть визнавати недійсними.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі встановили інформаційні вишки для людей зі слабким зором.

Знай повідомляв, що днепрям і українців можуть зобов'язати продавати і орендувати квартири через ріелторів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі виявили історично цінну знахідку.