У Дніпрі розшукують 43-річного чоловіка, який не спілкувався з рідними близько тижня. Про прикмети і подробиці зникнення розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що останній раз Лаврика Сергія Петровича бачили 17 червня на вулиці Любарського, 2М на заправці ОККО приблизно о 22:00. Чоловік приходив до сестри на роботу. Вона розповіла, що при ньому був паспорт та ідентифікаційний код. Дівчина згадала, що він приходив до неї напідпитку.

З тих пір чоловік більше не спілкувався з рідними, а його телефон відключений з 23 червня. Родина Сергія вже подала в поліцію заяву про його зникнення.

Лаврик Сергій Петрович / фото: Інформатор

Прикмети: худорлява статура, зріст – 178 сантиметрів, коротка стрижка, сірі очі, 1977 року народження. З особливих прикмет рідні відзначили відсутність нижніх зубів і вставний лопнутий знімний міст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Був одягнений у темні штани, футболку сірого кольору, при собі мав чорний рюкзак.

Просимо уважно подивитися на фотографію — можливо, ви вже десь бачили Сергія Лаврика. Сергій знімає квартиру в Самарському районі, на Ігрені. Куди він міг піти, ніхто не знає. Рідна сестра зниклого просить повідомити будь-яку інформацію по телефону (063)-995-78-45.

Нагадаємо, що під Дніпром розшукали заблукала бабусю.

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині молодий скульптор терміново потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 57 дітей не отримують ліків від ревматоїдного артриту.