У Дніпрі на перетині Слобожанського проспекту і вулиці Сухомлинського відбулося ДТП – мотоцикл на швидкості врізався у вантажівку. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор" з місця події.

Відомо, що аварія сталася ввечері в четвер, 25 червня на перетині Слобожанського проспекту і вулиці Сухомлинського на Лівому березі. Попередньо, мотоцикл на високій швидкості намагався проскочити на червоний сигнал світлофора. У цейчас фура, яка рухалася по проспекту у бік Підгороднєго, здійснювала поворот на дозволяючий сигнал світлофора на вулицю Сухомлинського.

У Дніпрі сталося ДТП між фурою і мотоциклом / фото: Інформатор

В результаті зіткнення водій і пасажир двоколісного злетіли з транспортного засобу. Водій загинув на місці від отриманих травм, а пасажира госпіталізували у важкому стані. Водій вантажівки в ході ДТП не постраждав.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і швидка медична допомога. Всі подробиці події будуть з'ясовуватися. В результаті аварії рух в обидві сторони по проспекту було утруднено.

У Дніпрі сталося ДТП між фурою і мотоциклом / фото: Інформатор

У Дніпрі сталося ДТП між фурою і мотоциклом / фото: Інформатор

Нагадаємо, що на перетині Байкальської та Слобожанського проспекту сталося смертельне ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом.

Як повідомляв портал Знай.иа Дніпровська прокуратура подала до суду обвинувальний акт щодо вчителя, який поглумився над 12-річною дівчинкою.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом.