У Дніпрі чоловіки почали масово звертатися в службу порятунку, оскільки не можуть самостійно зняти з пальця обручку. Про подробиці інцидентів розповідає "ТСН" у своєму сюжеті.

Повідомляється, що лише за останній тиждень до рятувальників звернулися троє чоловіків, які не могли зняти обручки – вони намертво застрягли на пальці. Рятувальники розповіли, що 19-річному хлопцеві довелося на місці розпилювати кільце ножівкою по металу. Іншого потерпілого довелося визволяти за допомогою спеціальних ножиць, оскільки його палець сильно розпух.

Дніпрянин не зміг самостійно зняти обручку з пальця / скріншот з відео

А третього горе-нареченого довелося рятувати в лікарні їм. Мечникова - чоловік звернувся в приймальне відділення установи, оскільки не зміг самостійно зняти кільце з безіменного пальця. Однак, медики йому також не змогли допомогти.

Дніпрянин не зміг зняти обручку і поспішив на допомогу до медиків / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На допомогу довелося викликати рятувальників. По прибуттю співробітники ДСНС в Дніпропетровській області допомогли чоловікові, розпилявши кільце за допомогою болгарки. У рятувальній операції взяли участь 6 чоловік особового складу.

Нагадаємо, що в Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі у квартиру журналіста залетів кажан і кілька днів ховалася за шторою.