У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області 11-річний хлопчик втік з дому поки мати була зайнята. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Кривого Рогу в Facebook.

Повідомляється, що подія відбулася в понеділок, 22 червня, в Кривому Розі. Стривожена мати звернулася в поліцію, повідомивши, що її 11-річний син втік з дому і вона не може його ніде знайти. З моменту виявлення пропажі дитини матір'ю минуло близько години.

За викликом приїхали співробітники патрульної поліції, які обстежили найближчі території біля будинку, виявивши зниклу дитини на вулиці Гданцівській.

У Кривому Розі 11-річний хлопчик втік з дому / фото: Патрульна поліція Кривого Рогу у Facebook

Хлопчик, який втік, пояснив правоохоронцям, що хотів поїхати до бабусі, однак його мати була зайнята, тож він вирішив вирушити в дорогу самостійно. Співробітники патрульної поліції повернули дитину додому і передали матері.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На місці події працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Криворізького відділення поліції.

Нагадаємо, що родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром вітчим забив 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують дитину, яка не знає любові батьків.