Через погані погодні умови цієї весни, аграрії заздалегідь попередили дніпрян, що за фрукти в цьому році доведеться чимало заплатити. Але незважаючи на такі прогнози, елітна мережа супермаркетів у Дніпрі змогла здивувати покупців ціною на яблука. Про це розповідає видання "Дніпровська панорама".

Насправді, незважаючи на те, що зараз в самому розпалі сезон різних фруктів і ягід, продавці не збираються сильно знижувати ціни на продукцію. Це пов'язано з поганою врожайністю цієї весни і влітку – мінливі спека і холод зробили свою справу. Але якщо дніпряни вже змогли звикнути до полуниці по 100 гривень, то від нових цін на яблука досі не можуть відійти.

Нещодавно, мережа супермаркетів преміум-класу LeSilpo неприємно здивувала своїх покупців – незважаючи на початкову дорожнечу своїх продуктів, вони стрибнули вище голови і продавали яблука практично за 150 гривень / кілограм.

Це дійсно супермаркет преміум-класу, але щоб яблука так дорого коштували, ми навіть подумати не могли, — коментують покупці.

У Дніпрі продають яблука майже за 150 грн/кг / фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Дніпрі продають яблука майже за 150 грн/кг / фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, раніше в Дніпрі і південних регіонах України різко обвалилися ціни на кабачки і огірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні зростуть ціни на картоплю.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі різко збільшився попит на м'ясо.