У Дніпрі на вулиці Маршала Малиновського водій Daewoo збив дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Подія потрапила на відео, про що розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 16 червня на вулиці Маршала Малиновського, навпроти будинку №78. 18-річна дівчина переходила дорогу на пішохідному переході, як раптом на неї скоїв наїзд автомобіль Daewoo Lanos, а за ним зачепив постраждалу автомобіль BMW X3.

65-річний водій Daewoo рухався по крайній лівій смузі у бік центру з Придніпровська. За ним рухався автомобіль BMW X3, який почав блимати фарами, за словами водія, щоб Daewoo його пропустив. Останній відволікся і не помітив дівчину на пішохідному переході, скоївши наїзд.

У Дніпрі автомобіль Daewoo наїхав на дівчину на пішохідному переході / скріншот з відео

Мати постраждалої не стала чекати медиків швидкої допомоги і самостійно відвезла дівчину з травмами у лікарню. Попередньо, постраждала не отримала серйозних травм і залишилася жива.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Причини події з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі впало дерево на припарковані автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на Покровському водій влаштував перегони з поліцією.

Також Знай.иа писав, що дніпрянин на BMW в'їхав у McDonalds і розніс літній майданчик.