У Дніпрі розпочали реконструкцію площі Шевечнко, яка розташована біля однойменного парку. Фото і відео з місця подій показало видання "Дніпровська панорама", а також офіційний сайт Дніпровської міськради.

У Дніпрі проводять реконструкцію площі Шевченка / фото: Дніпровська панорама

Повідомляється, що по завершенню реконструкції площа Шевченка стане повністю пішохідною. Реконструкція почалася ще 18 травня, тоді ж перекрили рух для транспорту по самій площі, на проїзді по вул. Яворницького (кол. Карала Маркса) нижче вул. Івана Акінфієва (кол. Фучика) і по вул. Сергія Єфремова (кол. Ворошилова). Крім того, обмежено рух з боку вул. Вернадського – там звузили смугу для проїзду транспорту.

У Дніпрі проводять реконструкцію площі Шевченка / фото: Дніпровський міськрада

У Дніпрі проводять реконструкцію площі Шевченка / фото: Дніпровський міськрада

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проведення ремонтних робіт на площі Шевченка проінспектував міський голова Борис Філатов, про що повідомляється на офіційному сайті Дніпровської міськради. Мер зазначив, що за цю каденцію у міськради основною задачею є перетворення громадських територій, щоб зробити їх максимально зручними для пішоходів. Філатов підкреслив, що досвід безлічі країн і міст показує, що центральні частини міста повинні бути максимально пішохідними, щоб городяни могли спокійно гуляти.

У Дніпрі проводять реконструкцію площі Шевченка / фото: Дніпровський міськрада

У ході реконструкції буде повністю знятий асфальт і замінений на бруківку, а тротуари покриють бетонними плитами. Крім цього, планується встановлення лавок, оновлення освітлення, заміна зливової каналізації та озеленення.

На сайті міськради заявили, що реконструкція повинна закінчиться вже у вересні цього року до Дня міста.

Нагадаємо, раніше у Дніпропетровській області не будуть вводити пом'якшення карантину.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі дівчина повисла на краю закинутки без страховки.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки своїми силами зробили дитячого містечко з дерев'яних піддонів.