У місті Кам'янське Дніпропетровській області сталася біда – внаслідок пожежі у житловому будинку десятки жителі залишилися на вулиці ні з чим і благають про допомогу небайдужих. Про подробиці інциденту розповідає видання "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що нещодавно в Кам'янському сталася масштабна пожежа в житловому будинку. Мешканці втратили все нажите за довгі роки. Незважаючи на те, що пожежа була згашена, втрачене майно повернути неможливо, а багато людей залишилися без даху над головою.

В результаті події на вулиці залишилася сім'я з чотирма дітьми. Самі батьки є сиротами і їм не до кого звернутися за допомогою, а від держави грошей не надходило, хоча вони призначені їм за законом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Трагедія залишила ні з чим в цілому 24 квартири, які знаходилися в будинку. Одна з мешканців розповіла, що в будинку проживали пенсіонери, інваліди, маленькі діти. На даний момент місцева влада намагається оцінити збиток, нанесений стихією, однак на скільки затягнеться цей процес невідомо. Все житло, яке тимчасово пропонують постраждалим знаходитися дуже далеко від міста.

Якщо у вас є фінансова можливість допомогти цим людям, то ви можете звернутися за номером: 067 922 46 93, а також перерахувати кошти на карту волонтера: 5168757381938514 Світлана Пономаренко. Погорільцям дуже потрібна допомога, у них немає нічого. Ні ложки, ні постелі, ні зарядного телефону, абсолютно нічого.

Нагадаємо, що патрульний поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян.

Як повідомляв портал Знай.иа 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують українського бійця, якого поранили під Луганськом.