У місті Кривий Ріг Дніпропетровській області стався кричущий випадок непрофесіоналізму і байдужості в гриль-барі "Мелроуз". Про подробиці інциденту розповів місцевий активіст Юрій Понькін на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік повідомив, що в "Мелроуз" прийшов тотально незрячий чоловік з цукровим діабетом, якому необхідно було терміново поїсти, щоб зробити ін'єкцію інсуліну. Він пояснив свою ситуацію офіціантці, яка прийняла замовлення і пообіцяла його принести через 10-15 хвилин. Понькін повідомив, що завантаженість у закладі на той момент була невелика.

У Кривому Розі ресторан жахливо обслужив сліпого клієнта з діабетом / фото: Юрій Понькін в Facebook

Замовивши салат, картоплю, сир, чай і сік чоловік став чекати обіцяне замовлення. Проте, лише через 30 хвилин йому подали салат. До того часу його стан ставав гіршим. Він потихеньку почав їсти салат, а поки чекав на залишок замовлення. Але, через 7 хвилин до нього підійшла офіціантка і запитала, чи все це, або він буде замовляти щось ще. Тобто про інші страви просто забули.

Відвідувач покликав розбиратися адміністратора закладу, однак та відмовилася вести ввічливу розмову і надавати йому номер дирекції. На швидку руку в закладі упакували залишок замовлення з собою, а чай і сік чоловік просто не став пити. У загальній складності за такий "сервіс" йому довелося заплатити 355 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У Кривому Розі ресторан жахливо обслужив сліпого клієнта з діабетом / фото: Юрій Понькін в Facebook

В результаті інциденту здоров'я Євгенія сильно погіршлося, тому йому довелося вколоти подвійну дозу інсуліну, щоб стабілізувати самопочуття.

Пост Юрія Понькина в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.