У Дніпрі кіт Рижик терміново потребує допомоги небайдужих – вихованця буквально перерізало сталевим дротом, і він гниє заживо. Про трагічну долю кота розповіла волонтер Ольга Уманчик на своїй сторінці в Facebook.

Дніпровський волонтер Ольга Уманчик нещодавно знайшла на вулиці кота Рижика і віднесла його у ветеринарну клініку. Вона розповіла, що господар кота загинув, а тварина залишилася на вулиці і протягом двох тижнів терпіла знущання садистів. Кота обмотали залізним дротом, який буквально перерізує його навпіл.

Geplaatst door Olga Umanchyk op Maandag 8 juni 2020

З кожним днем Рижиков ставало все гірше – він насилу пересувався, а пізніше і зовсім не міг підвестися на ноги. З його рани почала текти вже не кров, а смердючий гній. Уманчик здивувалася, чому люди раніше не зняли дріт з тварини і не звільнили його від мук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Волонтер розповіла, що розсічення дуже глибокі, тому доведеться швидше за все шити. Але, на даний момент у притулку немає грошей і висять борги перед ветеринарними клініками. Лікарі відмовляються приймати тварину без передоплати, а йому потрібен буде наркоз, операція, стаціонар, лікування, обробки, корм і багато іншого.

У Дніпрі кіт, перев'язаний металевим дротом, терміново потребує допомоги / фото: Ольга Уманчик в Facebook

Ольга просить усіх небайдужих допомогти фінансово, адже навіть 20, 50, 100, 200, 500 гривень можуть подарувати життя тварині.

Як допомогти:

  • Сторінка міні-притулку в Facebook;
  • Куратор міні-притулку (093) 235-03-70 Ольга;
  • Карта міні-притулку Приватбанк: 4149 4991 3681 6293 — Уманчик Ольга;
  • Карта міні-притулку MonoBank: 5375 4141 0707 6654 — Уманчик Ольга.

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.