У неділю, 7 травня, дніпрянам вдалося зняти групу перехожих – чоловіка і жінку – які розбивали вітрини на одному з проспектів міста. Відповідної відеозаписом поділився Telegram‑­канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався в неділю на проспекті Миру, 12. На відеозаписі погано видно, але можна розгледіти, як чоловік і жінка розбивають вітрину магазину, незважаючи на виття сигналізації. Після того, як вони розправилися над склом, вони спокійно розвернулися і пішли далі.

В співтоваристві відзначили, що хулігани напевно вже встигли випити кілька склянок міцного і вирушили на рейд нічного міста. Такий вчинок автори поста назвали "у світі тварин" оскільки незрозуміло, що на цей момент відбувалося у людей в головах.

Варто нагадати, що раніше дніпрянка розповіла про недобросовісних квартирантках, які розгромили квартиру і втекли, так і не виплативши компенсацію. Про крику душі розповіла господиня оселі Даша Остапенкова:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пост Даші Остапенковой в Facebook / скріншот

У Дніпрі дві дівчата розгромили знімну квартиру / фото: Даша Остапенкова в Facebook

У Дніпрі дві дівчата розгромили знімну квартиру / фото: Даша Остапенкова в Facebook

У Дніпрі дві дівчата розгромили знімну квартиру / фото: Даша Остапенкова в Facebook

Нагадаємо, раніше у Дніпрі чоловік відгриз вухо братові.

Як повідомляв портал Знай.иа Арсен Аваков розформував Павлоградське відділення поліції в Дніпропетровської області.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі горе-матусі розгромили змінну квартиру.