У Дніпрі чоловік облив безхатька спиртом, а після цього підпалив його.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Дніпровські правоохоронці затримали 26-річного чоловіка, який облив потерпілого спиртовмісною речовиною та підпалив. Постраждалий помер на місці пригоди. Це злодіяння дніпрянина зафіксувала камера відеоспостереження.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисник та потерпілий спільно вживали настоянку глоду, а після цього чоловік облив нею безхатька та підпалив.

У Дніпрі чоловік підпалив безхатька Фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зловмисника доправили до Шевченківського відділення поліції міста Дніпро. Наразі ведеться слідство.

Пізніше правоохоронці з'ясували, що факт підпалу зняли на відео очевидці та виклали в мережу Інтернет. Дніпровські поліціянти вбачають у діях очевидців, які не надали потерпілому допомогу ознаки злочину, передбачені ч. 3 ст. 136 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.