У Дніпрі група чоловіків жорстоко побила напівголу дівчину на будівництві.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі 26-річна дівчина викинула речі своїх друзів з вікна і втекла в одній спідній білизні. Після цього вона просто бігала по вулиці, а потім зайшла в продуктовий магазин і почала лаятися з продавцем.

Через деякий час дівчину затримав невідомий чоловік, стверджуючи, що вона розбила лобове скло його автомобіля. Потім група незадоволених опинилася разом з дівчиною на будівництві магазину АТБ. Дівчині заламували руки, били її трубою і били ногами. За дівчину вирішив заступитися випадковий перехожий, але група незадоволених людей почала його бити.


Правоохоронці розповіли, що подруга дівчини розповіла, що та тікає і роздягається, б'є припарковані автомобілі. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Дівчину госпіталізували в психдиспансер, її стан стабільний, хлопець відчуває себе добре. Як з'ясувалося, потерпіла перебуває на обліку у психіатра.

Нагадаємо, знімали заради лайків: у Запоріжжі хлопці спостерігали за дикою бійнею школярок

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа грошей немає: під Харковом накрили аферистку з Укрпошти, видавала пенсіонерам порожні конверти

Також Знай.uа писав про те, що били і знімали на телефон: в Запоріжжі підлітки влаштували маленькій принцесі "стовп ганьби" - відео, яке змусить вас кипіти.