Депутат Верховної Ради України Кирило Нестеренко поділився з усією Україною свавіллям, яке зараз відбувається в Дніпрі. Він згадав про масову вирубку дерев і декларації співробітниками Міськради квитків в космос. Відповідну заяву парламентарій опублікував на своєму Telegram-каналі.

Кирило Нестеренко розповів, що Дніпро є не тільки великою річкою, але й містом з величезним потенціалом, проте чинна місцева влада буквально знищує його. Під керівництвом Бориса Філатова спилюють сотні дерев і все заливається бетоном, знищуючи при цьому екологію. А коли хтось починає голосити меру за його дії, він в грубій формі відповідає кривдникам у Facebook.

Кирило Нестеренко розповів про свавілля Бориса Філатова в Дніпрі / скріншот з відео

Нардеп заявив, що вже подав позов до Кабінету Міністрів і Генеральної прокуратури на місцеву влади Дніпра, однак зазначив, що дане питання потребує більш чіткого контролю з боку екологічних служб.

Більш того, зазначив депутат, що всі свої злодіяння Борис Філатов покриває "благими намірами" ну або матами в крайньому випадку. Він згадав і про квитки в космос, які активно почали декларувати співробітники Міської ради Дніпра.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Geplaatst door Кирилл Нестеренко op Donderdag 4 juni 2020

Нагадаємо, раніше Михайло Лисенко обрадував дніпрян приємною новиною.

Як повідомляв портал Знай.иа Дніпровський міськрада візьме кредит на благоустрій міста.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відкрили платні камери в СІЗО.