25 вересня, у міській раді Дніпра своєю поведінкою відзначився Борис Філатов. Меру міста поставили запитання на яке він відреагував доволі різко.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Олег Купрієнко, який є місцевим депутатом запитав міського голову про продаж і оренду комунального майна. І акцентував на тому, що на його думку це відбувається недостатньо прозоро.

Під час засідання депутат Олександр Купрієнко запитав Бориса Філатова про причини, за якої продаж і оренда комунального майна в Дніпрі, на його думку, відбувається недостатньо прозоро.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Чи буде у нас на сайті міської ради прозора таблиця з тим, за скільки ми продали майно, скільки коштував квадратний метр, за скільки ми орендуємо наше комунальне майно, скільки коштує квадратний метр?", - запитав депутат.

Реакція Філатова не змусила на себе довго чекати.

"А ви знаєте про існування системи ProZorro, яка, за своїми даними, нашу територіальну громаду ставить мало не на четверте місце в Україні? Знаєте чи ні? Скажіть, так чи ні? Так? А нах*я ви питання такі задаєте тупі?", - відповів міський голова депутату Купрієнко.

Нагадаємо, раніше "Хрещеного батька" Троєщини накрило ЗМІ: депутат БПП "отримав" від киян розкішне життя.

Також Знай.uа писав, що "Напишіть заяву або вломіть люлей": Богдан закликав покарати депутата КМДА.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українці прозріли від "покращення" реформаторши Супрун: "Якщо грошей немає – ти небіжчик або інвалід".