У Дніпрі 7-річний Іванко щодня бореться за право на життя, проте сил у нього стає все менше. Волонтери благають про допомогу всіх небайдужих. Про нелегку долю дитини розповіли в Міністерстві добрих справ Facebook.

У Дніпрі 7-річний хлопчик терміново потребує допомоги / фото: Міністерство добрих справ в Facebook

Як розповідають волонтери, зараз в обласній дитячій лікарні Дніпра знаходиться 7-річний Ваня, який є круглим сиротою. Його мати померла вже давно, батько сидить у в'язниці, і нещодавно з життя пішла бабуся. Перед тим, як потрапити лікарню він жив у Дружківському будинку-інтернаті. Відомо, що хлопчик намагається перебороти лейкоз.

На лікуванні йому довелося пережити кілька высокодозных хіміотерапії, які він переніс вкрай важко. Іванко мучився 6 днів, у нього впали всі показники, що він практично нічого не їсти, а температура тримається близько 38,5. Благо, лікарі погодилися деякі ліки давати в борг.

У Дніпрі 7-річний хлопчик терміново потребує допомоги / фото: Міністерство добрих справ в Facebook

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Волонтери розповіли, що протягом усього тижня Вані вливали стимулятори і тромбоцити. Кілька днів тому він перестав їсти, весь рот в ранках і йому настільки боляче, що він не може ковтати навіть перетертий суп. Лікарі почали годувати його спецхарчуванням зі шприца, але навіть його Ваня з працею може ковтати.

На даний момент Ваня терміново потребує атенативе, оскільки рівень антитромбіну знаходиться на низькому рівні. Волонтери благають всіх небайдужих допомогти будь-якими грошима, щоб дати дитині надію на життя.

Реквізити:

4149439003974627 грн ПриватБанк

4441114450551658 Монобанк

5168757396228902 $ Пономаренко Світлана

У Дніпрі 7-річний хлопчик терміново потребує допомоги / фото: Міністерство добрих справ в Facebook

Нагадаємо, раніше в Дніпрі юна дівчина мала намір стрибнути з Нового мосту.

Як повідомляв портал Знай.иа літня жінка викинула у смітник кошеня, але ветеринари вчасно його виявили.

Також Знай.иа писав, як живуть діти в жіночій колонії в Кам'янському.