В останні дні в Дніпрі різко збільшився попит на м'ясо, що сильно відчувається за кількістю людей на центральному ринку "Озерка". Про обстановку на головній торговій точці міста розповідає видання "Дніпровська панорама".

У Дніпрі збільшився попит на м'ясо перед вихідними / фото: Дніпровська панорама

Вже післязавтра тисячі дніпрян можуть зі спокійною душею відправитися на свята і влаштувати гучний сімейний пікнік. Оскільки карантин вже послабили, то можна сміливо вибиратися на природу, насмажити шашликів та посидіти біля нічного вогнища. Тому, щоб не втрачати часу дарма городяни ще з учорашнього дня почали "атакувати" центральний ринок "Озерка", щоб вицепіть шматочок м'яса свіжіше.

Як повідомляє видання, 3 червня у м'ясних рядах Озерки буквально не проштовхнутися – все більше і більше покупців стали цікавитися м'ясом – хтось ходить і видивляється ціни подешевше, а хтось вже робить покупки.

У Дніпрі збільшився попит на м'ясо перед вихідними / фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Дніпрі збільшився попит на м'ясо перед вихідними / фото: Дніпровська панорама

Продавці готові запропонувати товар на будь який смак та бюджет. До речі, ціни на м'ясні продукти не зросли. наприклад, свинячу м'якоть можна придбати за 100 гривень, як і раніше, а свинячий ошийок, який найкраще підійде для шашлику, також коштує в межах 100 гривень.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі встановили космічні ціни на черешню.

Як повідомляв портал Знай.иа в мережі показали, як на заводах збільшують обсяг курки.

Також Знай.иа писав, що ціни на найважливіші продукти вдарять по гаманцях українців.