У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності. Про прикмети зниклого повідомляє прес-служба Національної поліції у Кривому Розі на офіційній сторінці в Facebook.

Повідомляється, що хлопчика звуть Таліб Раміль Ібрагімов, народився 21 липня 2006 року. Розшуком неповнолітнього займається Скасаганское відділення поліції. Таліб вийшов з будинку 28 травня і більше на зв'язок не виходив. Про його місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети: азербайджанська національність, на вигляд близько 13 років, зріст 150-160 см, худорлявий, темноволосий, очі темні. З собою мав мобільний телефон.

Був одягнений: спортивні штани синього кольору і темно синю куртку.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Таліба Раміля Ібрагімова, телефонуйте: (096) 535 09 90, (096) 970 82 96, (067) 569 05 60, або на гарячу лінію "102".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Кривому Розі розшукують 14-річного хлопчика / фото: facebook.com/NationalPoliceKR

Варто нагадати, що Нацполіція у Дніпропетровській області розшукує 16-річного хлопця, який зник 27 травня близько 17:00. Зниклого звуть Владислав Андрєєв.

Прикмети: хлопчик виглядає на 12-13 років, зріст – 165 см. За статурою він худорлявий, має русявий колір волосся, коротку стрижку, сіро-блакитні очі. З особливих прикмет батьки відзначили наявність опіку на лівій щоці і незначний дефект на лівому вусі.

Був одягнений в сіру кофту з чорними смужками, сіру безрукавку, сині джинси і чорну взуття. При собі Владислав мав синій спортивний велосипед і мобільний телефон.

У Дніпрі розшукують 16-річного хлопця / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.