У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності. Про прикмети зниклого повідомляє прес-служба Національної поліції у Кривому Розі на офіційній сторінці в Facebook.

Повідомляється, що хлопчика звуть Таліб Раміль Ібрагімов, народився 21 липня 2006 року. Розшуком неповнолітнього займається Скасаганское відділення поліції. Таліб вийшов з будинку 28 травня і більше на зв'язок не виходив. Про його місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети: азербайджанська національність, на вигляд близько 13 років, зріст 150-160 см, худорлявий, темноволосий, очі темні. З собою мав мобільний телефон.

Був одягнений: спортивні штани синього кольору і темно синю куртку.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Таліба Раміля Ібрагімова, телефонуйте: (096) 535 09 90, (096) 970 82 96, (067) 569 05 60, або на гарячу лінію "102".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Кривому Розі розшукують 14-річного хлопчика / фото: facebook.com/NationalPoliceKR

Варто нагадати, що Нацполіція у Дніпропетровській області розшукує 16-річного хлопця, який зник 27 травня близько 17:00. Зниклого звуть Владислав Андрєєв.

Прикмети: хлопчик виглядає на 12-13 років, зріст – 165 см. За статурою він худорлявий, має русявий колір волосся, коротку стрижку, сіро-блакитні очі. З особливих прикмет батьки відзначили наявність опіку на лівій щоці і незначний дефект на лівому вусі.

Був одягнений в сіру кофту з чорними смужками, сіру безрукавку, сині джинси і чорну взуття. При собі Владислав мав синій спортивний велосипед і мобільний телефон.

У Дніпрі розшукують 16-річного хлопця / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.