У Дніпрі, в лікарні імені Мечникова лікарі зробили неможливе – врятовано життя двох бійців з Донбасу, які отримали, здавалося б, смертельні поранення. Про це повідомляє видання "Подробиці", посилаючись на сюжет телеканалу "Інтер".

Три доби лікарі дніпровської лікарні імені Мечникова боролися за життя двох поранених бійців з Донбасу. Їх поранення здавалися не сумісними з життям, однак через кілька днів боротьби їх вдалося врятувати.

Бійці були членами складу батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення "Луганськ-1". Кілька днів тому вони потрапили на ворожу міну, в слідстві чого їх командир, полковник Сергій Губанов, загинув, а хлопців терміново доставили в лікарню Мечникова.

По приїзду в медустанову бійці перебували у вкрай важкому стані. Лікарі діагностували множинні осколкові поранення, струс мозку та контузію. На даний момент хлопці знаходяться в реанімації і вже прийшли до тями. Їх життю наразі нічого не загрожує.

У Дніпрі врятували життя двох тяжко поранених бійців з Донбасу / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, оперувати бійців почали кращі хірурги закладу. Медики довго думали над тим, як хлопці в принципі вижили після таких поранень. Головлікар повідомив, що грудну клітку одного з постраждалих проби восколок, розміром більше половини сантиметра – він увійшов через стенія і, по суті, ліг на серцеву сумку. На щастя, їх вдалося врятувати і на даний момент вони йдуть на поправку.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.иа писав, що стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.