У Дніпрі лікарі борються за життя бійця з размозженным півкулею мозку.

Про це повідомила радник керівника Дніпропетровської обласної держадміністрації Тетяна Губа в Facebook.

Пораненого в бою солдата доставив військовий вертоліт у Дніпро близько 22:10, зараз він у лікарні їм. Мечникова.

Солдат з позивним "Сонечко" прибув без свідомості, а апарат штучної вентиляції легенів підтримував його життя. Тетяна Губа висловила подяку всім, хто допоміг евакуювати пораненого з зони ООС і тим самим допоміг зберегти йому життя до моменту прибуття в лікарню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сьогодні головлікар лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив в Facebook, що за життя 24-річного бійця боролися всю ніч. Ймовірно, солдата поранили снайперською кулею, яка увійшла над лівим оком і, розлому кістки черепа, вийшла через скроню. Розтрощення лівої півкулі головного мозку і величезна крововтрата могли забрати життя воїна, однак зусилля медиків увінчалися успіхом і поранений вже прийшов до тями.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченко вбили, але Пушилін ще живий..."

Також портал Знай.ua писав, що ВСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.