Наступний опалювальний сезон в Павлограді знаходиться під загрозою зриву. А все через те, що у жителів міста накопичилися величезні борги за теплоенергію. Рівень оплати —всього 57%.

Про це передає Павлоград.dp.ua.

«Початок нового опалювального сезону тепер залежить від того, мешканці погасять свої борги. Адже комунальному підприємству потрібно сплатити не менше 90% вартості спожитого газу. Тільки тоді місто отримає номінації. В іншому випадку без тепла залишаться не тільки будинки жителів, але і лікарні, дитячі садки і школи», — розповів директор КП «Павлоградтеплоенерго» Андрій Дубовський.

Дубовський сказав, що тільки у населення є борги за тепло. Всі бюджетні та релігійні установи сплачують своєчасно і в повному обсязі. При настільки низькому рівні оплати за тепло, підприємство просто не в змозі розрахуватися навіть за електроенергію.

рахунки за ЖКГ, скріншот з відео
рахунки за ЖКГ, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Незважаючи на все це, тепловики готові йти назустріч городянам і укладати з ними договори реструктуризації.

«Якщо людина має тимчасові фінансові труднощі, вона може звернутися в наше підприємство з заявою на укладення договору реструктуризації. Це дозволить розбити виплату заборгованості і оплачувати її тими частинами, які найбільш підходять звернувся», —розповідає Андрій Дубовський.

Оскільки опалювальний сезон розпочнеться вже в цьому році, договір реструктуризації полягає на невеликий термін. Однак це дозволяє людині уникнути примусового стягнення заборгованості — арешту житла, машини і т. п.

Для укладення договору реструктуризації можна звертатися за адресою: вул. Промислова, 13-А, тел. 073 313 97 15 (приймальня), 099 30 27 561 (абонентський відділ).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі холодну воду пустять за гарячими цінами - на скільки подорожчає комуналка

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни масово "забили" на комуналку, сидячи на карантині - Кернес не пробачить

Також «Знай.ua» писав, що Атомна електроенергія по 2 центи – це маніпуляція – Євтушенко