З понеділка, 11 травня, підприємцям Дніпра дозволили знову відкривати невеликі магазини непродовольчого призначення, однак серед любителів оновити гардероб задешево це викликало справжній ажіотаж. В Telegram-каналі "Х**вий Дніпро" опублікували знімки "рейду" одного з центральних секонд-хендів.

У Дніпрі люди зібралися на відкриття секонд-хенду, забувши про дистанції / фото: t.me/hyevuy_dnepr

З пом'якшенням карантинних обмежень все більше українців стали виходити зі своїх будинків, вирушаючи на роботу або просто прогулятися. Відкриття непродовольчих магазинів обрадувало громадян, оскільки багато мріяли купити щось крім продуктів харчування.

Але в Дніпрі відкриття секонд-хенду спричинило за собою незворотні наслідки – на Театральному бульварі в центрі міста 17 травня десятки дніпрян стовпилися в очікуванні відкриття дверей популярної мережі "Економ Клас". Звичайно ж, про дотримання масочного режиму і соціальної дистанції і мови бути не могло. Що найцікавіше, співробітники магазину, які стояли зовні і всередині, ніяк не обмежували пересування громадян і не перевіряли дотримання норм безпеки під час карантину.

У Дніпрі люди зібралися на відкриття секонд-хенду, забувши про дистанції / фото: Відкритий

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що в магазині цієї ж мережі секонд-хендів, розташований по проспекту Олександра Поля, такого натовпу городян не спостерігалася. На фотографії видання "Відкритий" можна побачити, що двері в магазин відкриті, але ні черги, ні великої кількості людей в ньому не спостерігається.

Нагадаємо, раніше у Львові відновив роботу ринок "Вернісаж".

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві натовп людей собаралась у секонд-хенду заради поношеных речей.

Також Знай.иа писав, що у Львові знизилися ціни на одяг і взуттяь.