В Дніпрі переглянули деякі питання, що стосуються правил дотримання тиші, і затвердили кілька нововведень.

Про це повідомляє Інформатор.

Депутати міської ради Дніпра затвердили, що тепер у місті масштабні концерти, фестивалі та розважальні заходи, де зазвичай використовується потужна звукоусилителя апаратура, будуть проходити на Монастирському острові. Там шуміти можна з 9:00 до 22:00.

Ілюстративне фото


Загальноміські та спортивні заходи на Фестивальному причалі тепер будуть закінчуватися раніше 18:00. Винятком можуть бути тільки державні свята та заходи. Також городяни не зможуть пошуміти до півночі і на площі Героїв Майдану і в парку імені Глоби, тут дозволено шуміти тільки 20:00.

Якщо ви галасуйте після 22:00 на кораблях, в автомобілях і будинках, або ж голосно співаєте або грає на музичних інструментах під будинком вам не уникнути покарання. Також заборонено в нічний час рух автотранспорту або мототехніки, які перевищують допустимий рівень шуму.

За дотриманням цих правил стежитиме інспекція з питань благоустрою Дніпровського міської ради.

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.uа , українцям варто підготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.