Троє молодих дніпрян вирішили помститися чоловікові, який стріляв з пневматичної зброї по безпритульним тваринам. Увечері 23 листопада вони вирахували зловмисника і вчинили над ним самосуд.

Очевидцем події став місцевий житель Стас Самойленко. За його словами, молоді люди змогли визначити людину, яка влаштувала стрілянину по кішкам і собакам, відібрали в чоловіка пістолет і відкрили стрілянину вже по ньому самому – «перетворили його на мішень».

Скрін, соцмережі

Свідок зазначає, що подібні «розваги» могли закінчитися трагічно – кривдник тварин міг серйозно постраждати. Молоді люди спеціально цілилися йому в пах, сідниці і ноги.

Ті, хто спостерігав за подіями, змогли припинити самосуд. Кривдник тварин відмовився звертатися з приводу нападу на нього до поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.