В Дніпрі при загадкових обставинах загинув десантник.

Про це повідомляє інформаційний портал "Vesti.ua".

У Дніпрі в ніч з 19 на 20 квітня загадково загинув десантник, у мережі ходять чутки, що Андрія Кисельова вбив "Правий сектор". Про смерть солдата 25-ї дніпропетровської бригади ВДВ стало відомо тільки зараз, його батьки досі не можуть добитися правди про смерть сина. Вони не знають ні точної причини, ні місця, де загинув Андрій.

Андрій Кисельов Фото: vesti.ua

Мати десантника розповіла, що за офіційною версією Андрій перебував у дніпропетровському аеропорту, куди солдатів доставили для посилення охорони. Але при виході з автомобіля автомат Андрія мимоволі вистрілив у землю, після чого він, злякавшись відповідальності, вистрілив у себе.

"Але буквально за кілька хвилин до загибелі 19 квітня о 22.19 Андрійко зателефонував мені з чужого телефону і швидко сказав: "Мамо, мене вбивають!". Потім зв'язок з цим номером то зникав, то з'являвся. Я чула звук стрілянини, мені сказали, що це ракетниця, але я, хоч і жінка, розумію, що це не ракетниця", - розповіла мама десантника Лариса Андріянова.

Мати Андрія поспілкувалася з його товаришами по службі і командирами і дізналася, що однією з причин загибелі могла стати відмова сина стріляти по мирних людях.

"Нам сказали, що його нібито застрелив "Правий сектор", до якого у них там нібито належить 30% особового складу. Кажуть, це була помста за те, що син не став стріляти в мирних людей. В речах сина ми виявили рапорт товариша Андрія, в якому він просить про звільнення з лав збройних сил, можливо Андрій брав його як зразок", - розповідає мама загиблого Кисельова.

Варто відзначити, що розслідуванням загибелі військовослужбовця не займається військова прокуратура, цим займається поліція. Також за словами матері загиблого, у дніпропетровському регіональному медіацентрі Міноборони давати які-небудь коментарі з приводу загибелі десантника не захотіли.

Нагадаємо, що в місті Львів 14 жовтня відбулося урочисте перепоховання загиблих воїнів Української повстанської армії на Личаківському кладовищі.

Як повідомляв портал Знай.uа причетних до захисту нашого сьогодення і майбутнього погода порадує усмішками "бабиного літа".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що бойовики відкрили нещадний вогонь по українським захисникам на Донбасі