У Дніпрі нахабні злодії обчистили квартиру, що належить 36-річній співробітниці патрульної поліції. Одного із зловмисників уже затримали, повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

За даними правоохоронців, грабіжникам вдалося проникнути в приміщення, відсунувши металопластикове вікно. Проникнувши в квартиру, вони винесли все, що, на їх думку, мало хоч якусь цінність: телевізор, ноутбук, золоті прикраси та нагороди УБС.

Незабаром особу одного з крадіїв вдалося встановити. 33-річного раніше судимого чоловіка затримали, при затриманні відібрали заряджений пістолет, який оглянуть експерти. Всі викрадені речі він відразу ж після вчинення злочину здав у ломбард.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У Дніпрі пограбували квартиру копа, фото: НП

З ломбарду вилучили награбоване, а в квартирі злочинця – нагороди поліцейської. Зловмиснику загрожує від трьох до шести років в'язниці.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.