В Дніпрі може статися потужний землетрус.

Про це повідомляє заступник директора Інституту геофізики НАН України Олександра Кендзьори.

Олександра Кендзьори заявив, що в Дніпрі може статися землетрус до 5 балів. Все тому що місто потрапляє в зону ризику можливих коливань у зоні Вранча.

За словами вченого, найближчим часом можливий землетрус на Закарпатті. Останні сейсмічні активності тут були в 1908 році. Також вчений зазначив, що Дніпро віднесено до зони, де потужність землетрусу може досягти 5 балів.

Де може статися землетрус в Україні Фото: Сегодня


Що робити при землетрус?

Вам необхідно сховатися в дерев'яних спорудах, які набагато безпечніше цегляних. Людям, які проживають на першому або другому поверсі, можна вийти на вулицю, тоді як іншим краще перечекати землетрус в приміщенні.

У приміщенні варто подалі відійти від вікон і стін, щоб не поранитися осколками. Також варто уникати великої техніки, яка може впасти на вас.

Нагадаємо, дивні "крижані яйця" заполонили весь берег: звідки беруться ці "інопланетні" кульки.

Як повідомляв Знай.ua , під Одесою школяр вистрибнув з 16 поверху: розгадка - у передсмертній записці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Знай.ua писав, такого не було вже 100 років: Україну накриє потужний землетрус, які області потраплять під удар.