На Дніпропетровщині розгорівся гучний скандал в одному з дитячих садків міста. З'ясувалося, що вихователька застосовує над дітьми фізичне і психологічне насильство.

Про це розповів батько одного із постраждалих Ігор Дубовик на сторінці громадської організації "Прихист" в соціальній мережі Facebook.

Так, у Нікополі Дніпропетровської області батьки дізналися, що до їхніх дітей вихователька дитячого саду застосовує фізичне і психологічне насильство.

Скріншот поста


Вихователька систематично била дітей, які не хотіли спати. Також вона погрожувала малюкам відправити в "тюрму" - сусідню групу. Одним з улюблених залякувань виховательки були погрози про те, що вона закапає діткам очі клеєм.

"Педагог надто нервовий і роздратований, постійно підвищує тон. Це далеко не весь перелік. Звернувшись до завідуючої, зіткнулися з абсолютним нерозумінням і непрофесіоналізмом", - написав він.

На доказ своїх слів батько постраждалого надав скріншоти з групи батьків у Viber. У листуванні видно, як батьки розповідають про звіряче поводження вихователя, про яку вони дізналися зі слів діток.

Діалог батьків у Viber

Діалог батьків у Viber

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Діалог батьків у Viber

Всі ці звірства відбувалися в дитячому садочку №36 "Сонечко".

Нагадаємо, що в Одесі знайшли саму жахливу дитячий майданчик.

Як повідомляв портал Знай.uа , патрульні затримали жінку, яка поїла малолітньої дитини алкогольними напоями

Також Знай.uа писав про те, що в Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.