З приходом холодів і перших заморозків водіям Дніпропетровщини радять завчасно міняти гуму на своїх автомобілях.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кrivbass".

Дніпрянам і всім жителям області, які мають автомобіль, радять заздалегідь міняти гуму на своїх машинах з літньої на зимову.

Правоохоронці розповіли, що незважаючи на те, що зараз сонячна і не дощова погода краще поміняти гуму на автомобілі заздалегідь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Властивості гуми залежать в першу чергу від температури повітря. Так літня шина оптимізована для їзди при температурах вище +7°C. Нижче цього порогу гума а твердне, та її показники стають гірше.

У свою чергу зимова гума зміщується в бік низьких температур. Це забезпечує краще зчеплення при їзді в зимових умовах.

Також правоохоронці Дніпропетровщини звернули особливу увагу на те, що в зимовий час варто бути особливо уважним, не перевищувати швидкість і дотримуватися дистанції з іншими учасниками дорожнього руху, це допоможе уникнути ДТП.

Нагадаємо, що днями в Верховній Раді вирішили спростити процедуру отримання техпаспорта і водійського посвідчення, а незабаром і зовсім дозволить не носити їх з собою.

Як повідомляв портал Знай.ua в Україні стартує нова система субсидій.

Також портал Знай.ua писав, влада оголосила про стрімкому зростанні економіки в 2020 році.