Трапляється, що після хороших посиденьок душа вимагає продовження свята. Деяким для цього навіть не потрібна компанія. Подібна історія сталася в одному із закладів Дніпра на вулиці Столярова.

Про це повідомляє Інформатор.

Так у вівторок, 15 жовтня в заклад прийшов чоловік. Він вже був під впливом спиртного і вирішив замовити ще алкоголю. Тривалий час чоловік випивав в самоті, незабаром йому принесли рахунок на чималу суму. Гість почав неадекватно себе вести і відмовився оплачувати рахунок. Ситуація дійшла до того, що адміністратор закладу викликав наряд поліції.

Однак приїзд правоохоронців ніяк не допоміг чоловікові заспокоїться, навпаки, він почав матюкати всіх, хто знаходився навколо нього. Після чого спробував почати бійку. Чоловіка затримали і наділи на нього наручники. Поліцейські доставили його в Дніпровське відділення і склали протокол за ст. 173 Купап.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що в Запоріжжі школярі будуть навчатися на роботах. А все завдяки програмі "Мобільний університет".

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні вводять великі штрафи батькам школярів, які регулярно прогулюють навчальні заняття.

Також портал Знай.ua писав, що в Запоріжжі школяр хотів задушити однокласницю, одні стояли і дивилися, інші - знімали на камеру.