Новий парк розваг "Планета" запрошує дітей до гри у Дніпрі. Гаслом відкриття парку став заклик: "Грай! Святкуй! Стрибай"

близько двохсот дітлахів зі своїми батьками завітали на свято відкриття. Гостей розважали аніматори і ростові ляльки. PR-директор мережі парків розваг "Планета" Анастасія Холод зазначила що малечу чекають:

"Шоу, подарунки для всіх, розіграш велосипеду, пуфиків, подарунків від партнерів, а також великий смачний торт для всіх".

Діти мали можливість настрибатися на батуті, вдосталь полазити лабіринтами та пограти у ігрових зонах.

Анатолій Чабан, власник мережі парків розваг "Планета", поділився враженнями:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли ти бачиш, коли діти залітають з витріщеними очима і вони дивляться, що їм і на батуті можна, і туди можна, і батьки нічого не забороняють, і дивишся на ці щасливі очі, то більшої нагороди не потрібно".

Мережа розважальних закладів працює в п'яти містах України. Там знайдуться розваги для дітей різного віку. Діти залюбки стрибають на батутах, розважаються грою у футбол та хокей. Також у парку розваг можна грати на плей стейшн.

За даними Знай.ua, нахабний злодій пограбував дитячи садок, виніс телевізор, закусив цукерками.

Як передавав Знай.ua, в Запоріжжі розкрили "схему" директора інтернату

Крім того, Знай.ua писав про те, що українські підлітки масово приохотилися до алкоголю і наркотиків.