У Дніпрі триває фестиваль КOVAL fest. Ковалі з усієї України зібралися на Фестивальному причалі, щоб показати свою майстерність. Про це повідомили в «Інформаторі».

Подія проходить у місті вже вдруге. В цьому році жителям Дніпра дозволили помахати ковальським молотом: бажаючі можуть викувати щось для себе.

Крім наших співвітчизників, взяти участь у фесті вирішив коваль з Туреччини. Організатори зазначають, що цього року кількість учасників зросла вдвічі – до 60 осіб.

У цьому році спільними зусиллями планують створити скульптуру для міста: дівчину, що складає з літер слово «Дніпро». Крім того, на фестивалі покажуть зброю із запасників музею, виступлять козаки, а також влаштують вогняне шоу за участю кількох колективів з усієї України.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Дніпрі проходить фестиваль КOVAL fest

Як повідомляв Знай.uа фільм про Голокост знімають у Львові.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що охоронець торгового центру накинувся на підлітка

Сайт Знай.uа оприлюднив інформацію про те, що в Харкові на Покрову відбудеться незвичайна ярмарок.