У Дніпрі 12 жовтня хмарна без прояснень погода, яка протримається весь день. Хоча на термометрах буде показувати +15 градусів, дніпряни не відчують особливої втіхи від тепла, адже хмари будуть тиснути на мешканців міста.

Незважаючи на низькі хмари, атмосферний тиск триматиметься в межах норми близько 760 мм рт ст. Вологість повітря помірна 40-50% не додастьдискомфорту.

Західний вітер, який рухався зі швидкістю 2 м/с, змінив свій напрямок близько 9 години ранку і впродовж дня направлятиме повітряні маси з південного зазоду зі швидкістю 50-6 метрів зща секунду.

Сонце зійшло над Дніпром о 6:53, захід сонця очікується о 17:59.

Погода досить тепла, та без опадів, тож можна сміливо відпочити прогулюючись містом або парками, та додати в свою колекцію фото кілька осінніх пейзажів. Гарного дня!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 14 жовтня в Україні відзначають День захисника України у зв'язку з цим по різних містах країни пройдуть різні святкування

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Дніпрі епічно потролили "тендерного короля" В'ячеслава Мішалова.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що на українців чекає початок бабиного літа.