Майже тиждень минув з моменту просідання гуртожитку №2 "Дніпровської політехніки". Весь цей час дніпряни невблаганно стежили за долею студентів і самої будівлі. Відомо, що через просідання будівлі всіх студентів довелося екстрено евакуювати. Під час поспіху деякі не встигли забрати навіть найнеобхідніші речі.

Після переселення студентів у мережі почали з'являтися жахливі відео на яких показували в яких умовах доводиться жити молодим людям після переселення. Адже місць в інших гуртожитках не вистачало і деяких переселили у приміщення непридатні для життя, передає Інформатор.

Але на даний момент ситуація кардинально змінилася. Тепер кожен із студентів має ліжко, матрац та інші речі першої необхідності. А також керівництво вузу почало ремонт в цих приміщеннях, адже невідомо, скільки доведеться тут пробути студентам.

Нагадаємо, що дніпровських студентів, які мешкали в аварійному гуртожитку впустять, щоб забрати свої особисті речі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, , що під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що місцеві влади Дніпра прийняли рішення надати матеріальну допомогу студентам, які проживали в просевшем гуртожитку.