У Дніпрі таксист на єврономерах виступав за «русский мир» та возив із собою російську атрибутику, агітуючи клієнтів за Володимира Путіна. Про це розповіли у СБУ.

Як зазначається, таксист-сепаратист захоплювався так званим "російським козацтвом", підтримував Російську Православну церкву, монархізм та висловлювався за відокремлення Дніпропетровщини від України. Крім того, він підтримував російську окупацію Криму та Донбасу.

Таку ж діяльність чоловік вів у соцмережах, контактував із бойовиками з Донбасу, а своє авто перетворив на «заповідник» «русского мира».

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Не зважаючи на ідейні переконання, сепаратист користувався німецьким автомобілем Opel із європейською реєстсрацією.

Нагадаємо, що снайпер бойовиків вбив українського військового в Станиці Луганській

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що проросійські бойовики пішли в наступ на Донбасі і, зазнавши значних втрат, зайняли "сіру зону" в районі села Кам'янка.

Також портал "Знай.ua" інформував, що врятували 200 чоловік: "Миротворець" відкрив полювання на членів екіпажу, які посадили палаючий літак